středa 14. ledna 2015

Duchové a jiná stvoření.



Ahoj vítejte u dnešního článku!
Dnešní článek jak už asi název napovídá se bude týkat duchů a ostatních paranormálních jevů.
Upozornění: Pokud jste slabší povahy , jste sami doma nebo si to čtete a je zrovna večer tak doporučuji buď rozsvítit, nebo tohle jednoduše nečíst (ale zas tak hrozné to není)!
A další „upozornění“ ne nejsem blázen a pokud na toto nevěříte neosočujte mně každý máme jiný názor!
Tak asi jdeme na to !
Jako první druh ducha je tzv. „Neškodný duch“ tímto duchem je většinou někdo z vaší rodiny nebo někdo z vašich zesnulých kamarádů či ostatních vám blízkých.Či někdo kdo zesnul na místě kde třeba jste to je např. u pomníku nebo na hřbitově.
Tento duch se projevuje .. vlastně nijak protože podle většiny tvrzení  tento duch nemůže hýbat s věcmi ani se nikoho dotýkat (ale neodmítám tvrzení že může)
Duch se může objevit na fotce (vidíte výše) nebo se s ním dá i komunikovat (pomocí hlasu a hodně citlivé techniky či ouija board, ale o té níže!)


Než si probereme další typ ducha tak je tu tzv. Ouija Board. Je to deska pomocí které můžete komunikovat s duchy ale POZOR!!! Není to ale tak lehké jak to vypadá ! Tato deska je velice NEBEZPEČNÁ protože pokud ducha neodvoláte může vás strašit a tím vás dokonce i zabít!

Další o trošku horší  (Popravdě? O dost!) je Poltergeist (nazýváme ho i hlučný duch) je to duch, který může pohybovat s věcmi a v tom horším případě je po vás i házet.
Ve většině případů je Poltergeist spojován se zvuky, které se bez příčiny objevují v napadeném bytě či domě. Jako je například klepání, bouchání atp.
Typické je vrhání malých předmětů nebo samovolná porucha elektr. spotřebičů, které mizí samovolně bez jakýkoliv oprav.


Další a poslední (a taky ta nejhorší) kategorie (tedy alespoň podle mě) je Démon.
Démon je vlastně postava nebo duch lidem prospěšná i škodlivá. Podle křesťanské tradice je Démon buď zlý uch nebo padlý anděl tedy duch který se vzepřel bohu a propadl temnotě .
Démon začne škodit člověku tehdy, když je kolem něj hodně zla a dotyčný ho též páchá. Démoni na sebe mohou brát různé podoby, sami hmotné tělo nemají. Dokážou v lidech vyvolat negativní myšlenky a nabádají je k hříchu.
Inkubus je podle starořímského bájesloví mužský démon, který ve spánku svádí, obtěžuje, nebo dokonce znásilňuje ženy, přičemž oběť může i otěhotnět.
Démoni se často vrací a můžou vás posednout !

 Tak tohle byl kapku strašidelný článek ale snad se vám také líbil :)


Žádné komentáře:

Okomentovat